Skip to content
0.000
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

Utomhusmöbler och trädgårdsdekorationer

Utomhusmöbler och trädgårdsdekorationer

*Vi erbjuder följande trädgårdsdekorationer:

   Utemöbler och picknickbord med ramverk i metall

   Trädgårdsmöbler av massivt trä

   Blomkrukshållare tillverkade av både metall och virke som kan fästas i väggen eller marken

   Konsoler för att fästa blomkrukor i väggen, marken eller på balkongen

   Osv…

 

Vi tillverkar starka och uthålliga picknickbord och bänkar med ramverk i metall. Metalldelarna är förzinkade vilket garanterar att utemöblerna inte börjar rosta. Efter förzinkningen blästras ytan och täcks med färg. Det finns obegränsat antal färger att välja mellan.

 Trädetaljerna är till mestadels tillverkade av lärkträ eller värmebehandlat trä. Dessa material kräver inte speciellt underhåll och är väldigt väderbeständiga. Värmebehandlat trä är lite skörare men ser mer elegant ut. Lärkträ har hög beständighet och är ett väldigt vackert naturligt material. Speciella oljor används för underhåll.

Ett billigare alternativ som vi erbjuder är tall.

Picknickbord tillverkade av oss passar även perfekt på utomhusserveringar. De ser bra ut, är uthålliga och ramverken är byggda så att borden lätt kan lagras i en hög på varandra.

Tack vare samarbeten med våra vänner och samarbetspartners kan vi erbjuda trädgårdsmöbler till dig som helst föredrar möbler av massivt trä i trädgården.

Vi kan även hjälpa dig om du letar efter dekorationer i metall för din trädgård vare sig det är en hållare för din blomkruka, en braskamin eller ett grillunderlag.

Hos oss hittar du även en liten träverkstad med modern utrustning- vi har alla möjligheter att hitta en passande lösning åt dig.

Galleri

Utomhusmöbler och trädgårdsdekorationer
Picknickbord

Önskar prisförslag

     

    thorman