Skip to content
0.000
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

Smidda detaljer för interiören

Smidda detaljer för interiören

Vi tillverkar olika produkter för din interiör i metall och kombinerar metall med virke.

*Detaljer för braskaminer. Genom att kombinera metall med andra material kan vi skapa intressanta produkter som betjänar din eldstad. Vi säljer även tillbehör till braskaminer separat som t.e.x. brasredskap, skyfflar och borstar. Set kan köpas separat eller med vedkorg. Vi tillverkar vedkorgar i olika mått för förvaring av ved vid braskaminen eller eldstaden.

EtnoArt-SMIDDA DETALJER FÖR INTERIÖREN
EtnoArt-SMIDDA  FÖR INTERIÖREN

*Möbler. Vi tillverkar sängar, byråer och nattbord genom att kombinera virke och metall .. både som traditionellt smide men även för den moderna interiören.

Vi kan tillverka skohyllor eller pallar till din hall enligt dina önskemål.

Det finns många olika material du kan välja mellan för ditt köks- eller soffbord som metall, virke och olika sorters harts.

Om du önskar att ge dina möbler ett nytt liv eller om en och samma snickare tillverkar dina trädetaljer kan du även beställa beslag från oss- gångjärn, handtag och dörrhandtag. Om du inte hittar de i vår webbutik kan vi tillverka de enligt dina ritningar.

*Gardinstänger.  Vid behov kan vi hjälpa dig med att designa passande gardinstänger till din interiör men för oss är det även enklare om du har en vision över vad du skulle vilja se i ditt hem. Vi kan tillverka gardinstänger i olika längder, med olika ändar och i olika former.

*Armaturer. Vi har tillverkat armaturer för både privata villor men också olika restauranger. Våra armaturer finns t.e.x. i Beer Garden, Koch’s ladhus, Ülenurmes jordbruksmuseum … och på flera andra ställen.

*Ljusstakar för både väggen, bordet och golvet samt andra små detaljer som får din interiör att lysa upp. Elektriska ljuskronor och ljuskronor med levande ljus som monteras i taket.

*Konsoler och klädhängare… många olika produkter som du kan använda i ditt hushåll.

Besök förutom vårt galleri även vår webbutik

GALLERI

Väggljusstake
Hyllor, Konsoll, Hyllbärare
Kamintillbehör

Önskar prisförslag

     

    thorman