Skip to content
0.000
Your cart is empty. Go to Shop
Menu

En vackert smidd markis av hög kvalitet gör varje hus mer tilltalande. Ett skyddstak i metall skyddar ytterdörren och trappan från regn.

*Material

Vi tillverkar olika markiser och skyddstak enligt kundens önskemål. Vi använder Ruukki takplåt men även glas och plast.

Ramverket och bärande konstruktioner tillverkas beroende av takets funktion av metallrör eller smids för hand.

*Tillverkning

Vi har tillverkar markiser och andra produkter i metall för både inomhus- och utomhusbruk över 20 år. Vi har samarbetat med restauratorer, konstruktörer, designers i många olika projekt. Tack vare vår erfarenhet är vi ganska säkra på att vi kan tillverka just sådana produkter som du helt säkert blir nöjd med.

Takplåt läggs av yrkesutövare som har arbetat med tak i årtal i både Estland, Norge och andra länder.  Därför kan du vara helt säkert på att markisen som du kommer att se monterad i din vägg är av högsta kvalitet.

*Ytbehandling

Vi rekommenderar att man tänker på att markisen ska skydda dig mot regn och snö därför bör den vara mycket väderbeständig. Det räcker vanligtvis inte med att endast använda färg för att undvika att underhålla skyddstaket. Om du beställer ett förzinkat ramverk sparar du pengar i framtiden. Om ramverket är förzinkat håller färgen i årtal, vare sig det har färgats med pulverfärg eller färgpistol.

*Beställning

Vi har tillverkar några markiser som finns på vårt lager. Dessa produkter hittar du under markiser i PRODUKTER SÄLJES. Kontakta gärna oss ifall du inte hittar en passande lösning – vi kan hjälpa dig.

GALLERI

Markiser
Smidda Baldakiner

Önskar prisförslag

     

    thorman