Trappor inomhus & utomhus

*Tillverkning

Som huvudverksamhet tillverkar vi både inomhus- och utomhustrappor i metall. Man kan beställa balkar av metall som har underlag för trappsteg men också kompletta lösningar. Vi samarbetar med flera företag som har över 20 års erfarenhet i tillverkning av trätrappor. Vi är säkra att vi kan hitta en passande lösning åt dig.
Räcken väljs enligt kundens önskemål.

*Material

Vi erbjuder räcken i smide, glas, trä.. och många andra material. Även trappstegen kan väljas i olika material. Vi tillverkar trappstegen i ek, ask och björk som är väldigt beständiga material. För trappsteg både inomhus och utomhus används material som betong och metall. Fördelen med trappa i metall är att man kan kombinera olika material och trappan kan beroende på interiören ge ett luftigt eller massivt uttryck.


*Ytbehandling

Det finns många olika sätt att behandla trappor i metall. Allt beror på trappans funktion och omgivning där trappan byggs.
Om trappan används utomhus bör man förzinka trappans metalldelar. Vanligtvis behövs inte mer än förzinkning för att trappan skall kunna användas utomhus. Vid behov kan trappan även färgas.
Om trappan används inomhus finns det inget behov av att förzinka trappans metalldel. Pulverfärg ger oändligt med möjligheter. Färgen ger även ett tillräckligt skydd. Förutom färg kan vi erbjuda några andra alternativ som kan användas som ytbehandling. Beroende på trappans design och funktion kan trappans balk även lackas. Det resulterar i en naturlig metallisk yta. Trappan ger ett intressant och robust intryck ifall balken behandlas så att den täcks av oxid (korrosion) och lackas samt trappstegen tillverkas av gammal ek… Det finns många möjligheter.

Önskar prisförslag